Gasztro

Sok­kot kap­tak a kony­há­sok az ét­te­rem­ben: ug­rálni kez­dett a hal­sze­let!

Már előkészítették konyhai feldolgozásra azt a tonhalszeletet, amely másfél órás pihenő után még táncolt egy kicsit a konyhapulton, frászt hozva a konyhán dolgozó nőkre. Meg kell hagyni, nem mindennapi jelenség.

Feldolgozása után két-három órával kelt életre egy tonhalszelet egy japán étterem konyhájában. Az önkéntelenül csapdosó halfarok mintegy másfél percig lejtette halál utáni táncát a pulton – a konyhai dolgozók legnagyobb rémületére.

A jelenség nem ismeretlen a tudósok és a konyhai dolgozók előtt sem, viszont az már nem túl gyakori, hogy órákkal halála és főleg feldolgozása után “keljen életre” a hal.

(via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top