Gasztro

Csodaszép galaxisjégkrém a nyár slágere

A galaxisjégkrémet nem hatalmas cukrászműhelyekben, hanem kis konyhákban kísérletezték ki a kozmosz szerelmesei, és még az is lehet, hogy te magad is el tudod készíteni!

Tavaly rengeteg galaxisos édességet láthattunk már, de úgy tűnik, a galaxisjégkrémnek csak az idei nyáron érkezett el az ideje. A különleges desszert először 2016-ban tűnt fel, akkor egy tehetséges Li-Chi Pan nevű hobbicukrász mutatta be az Instagramon, de azt sajnos nem fűzte hozzá, hogyan kreálta meg a jégkrémet.

Csodaszép galaxis-jégkrém a nyár slágere

Most azonban újra feltűnt a galaxisos csoda, ezúttal az instán Naturally.Jo néven posztoló fiatal gasztroblogger, aki viszont azt is elárulta, hogy a jégkrémhez a következő alapanyagokat használta fel: kókusztej, kókusznektár, pillangóborsó-tea (ez adja a lilás színt) és áfonyalé (ez meg a kéket). Ez egyébként a vegánoknak és egészséges életmódot élőknek is szuper hír lehet.

Csodaszép galaxis-jégkrém a nyár slágere

Sajnos még egyik nagy cég sem kezdte el a galaxisjégkrémek nagyipari gyártását, de ha valaki eléggé elkötelezett, kikísérletezheti otthon a saját verzióját!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top