Gasztro

Ezt árulja el a stílusodról a kávérendelésed

A kedvenc kávéd ugyanúgy árulkodik a stílusodról, mint a cipőd vagy a táskád!

 Fekete – A minimalista

 Nagyon valószínű, hogy a gardróbodban hemzsegnek a neutrális színek, na és persze a fekete. Kedveled az egyszerű szabású, elegáns és kényelmes darabokat. Nem szereted túlbonyolítani a dolgokat – se a megjelenésedben, se a kávédban! 

Latte – A lazán divatos

 Ingek, kötöttek és farmer farmer hátán. Eltaláltuk? Ahogy a tejeskávédat, a divatot is szereted hátradőlve élvezni: követed a trendeket, de csakis a saját kényelmed határain belül, amivel nincs is baj, hiszen így maradsz igazán önmagad. 

Presszó – A nyüzsgő

 Szereted azonnal felhívni magadra figyelmet, hiszen egy helyen sem töltesz sok időt. Ezért az öltözködésedben kedveled a feltűnő részleteket, a kávédat pedig csal lehúzod, és már mész is tovább.

Jegeskávé – A trendszetter

Black on black. #coffeenclothes ☕️???? @nicolealyseee

Coffee 'N Clothes® (@coffeenclothes) által megosztott bejegyzés,

 Te mindig egy lépéssel előrébb jársz, ami az öltözködést illeti. A ruhatáradba igyekszel mindig becsempészni egy-egy extravagáns darabot, amely általában csak 2-3 szezonnal később jut el a boltokba.

Cappuccino – Az örök klasszikus

 Egy teveszínű kabátnál és egy cappuccinónál semmi sem írja le jobban a stílusod: elegáns és klasszikus, ami bármelyik szezonban megállja a helyét. 

harper’s bazaar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top