Gasztro

Szuper sütőt nyerhetsz most a TEKA receptversenyén!

Csábító főnyereménnyel és értékes díjakkal várja a hobbiszakácsokat, sütni-főzni szerető háziasszonyokat és profi gasztrobloggereket egy izgalmas receptversenyre a TEKA! Ingyenes nevezés és receptleadás 2017. június 5. és július 2. között a tekafozoiskola.hu oldalon!
Szuper sütőt nyerhetsz most a TEKA receptversenyén!

Ha van egy titkos családi recepted a sublótfiókban, amit még a nagyitól örököltél, esetleg te magad kísérleteztél ki egy zseniális ételt, vagy egy klasszikus fogást hangszereltél át egyéni ízlés szerint, akkor itt az ideje, hogy reflektorfénybe lépj, és megmutasd ezt a nagyvilágnak is! A TEKA Főzőiskola receptversenyére benevezhetsz bármilyen kompozícióval, amiről úgy gondolod, képes elkápráztatni a zsűrit, amelyben Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakozónőnk, Dános Tamás, a TEKA séfje és Kis-Varga Judit, a Csak a Puffin blog szerzője és a Nők Lapja Café gasztrorovatának szerkesztője foglal helyet.

A verseny nem babra megy: a TEKA háztartási és fürdőszobai berendezéseket gyártó cég ugyanis igen komoly, nagy értékű díjakat és nyereményeket ajánlott meg a legjobb receptek gazdáinak:

Az első díj egy A+ energiaosztályú TEKA WISH HSB 635 beépíthető sütő, amelynek különlegessége, hogy Hydroclean Pro® rendszerrel működik, vagyis önmagát tisztítja meg minden külső segítség nélkül, mindössze egy pohárnyi víz felhasználásával! Egy ilyen gép rengeteg kellemetlenséget és gondot levesz a válladról. Gondold csak meg: nincs többé órákon át tartó súrolás és térdepelés a sütő előtt, mikor az odaégett foltokat és zsírkupacokat szeretnéd eltüntetni!

Második díj: egy TEKA MWE 207 Beépíthető mikrohullámú sütő 

Harmadik hely: Páros belépő a 2017. szeptember 11-i TEKA főzőtanfolyamra.

Szuper sütőt nyerhetsz most a TEKA receptversenyén!

Mindössze annyi a dolgod, hogy a tekafozoiskola.hu oldalon 2017. június 5. és július 2. között feltöltöd a legjobb receptjeidet és az ételekről készült fotókat (minél több recepttel indulsz, annál nagyobb az esélyed rá, hogy nyersz!) – és ezzel már versenybe is szálltál a TEKA sütőért és a dicsőségért. Nemcsak hobbiszakácsok és konyhatündérek jelentkezését várják a versenyre, hanem profi gasztrobloggerekét is! Az ő receptjeiket külön is értékelik majd a zsűri, és extra nyereményekkel jutalmazza a legjobb ötleteket.

Íme a főnyeremény, a TEKA új sütői!

 

Szuper sütőt nyerhetsz most a TEKA receptversenyén!

Szuper sütőt nyerhetsz most a TEKA receptversenyén!

A TEKA új WISH sütőivel az otthoni sütés-főzés olyan élménnyé válik, mint ha egy profi szakáccsal dolgoznál együtt! A TEKA WISH HSB 635 beépíthető sütővel megégetni sem fogod magad, hiszen a Cool Touch System® és a többrétegű üvegajtók ettől is megóvnak, ráadásul ez utóbbiak rétegei külön-külön is eltávolíthatóak, így tisztításuk sem okoz gondot. Ha pedig sütés közben kóstolni szeretnél, akkor az új többszintes teleszkópos tálcavezetővel a sütőtálcát könnyedén és biztonságosan ki tudod húzni a készülékből. Ezek a sütők nem csak kényelmet adnak az ételkészítésben, de az időddel és a pénzeddel is takarékosan bánnak: Hydroclean Pro® tisztítási technológiának köszönhetően nem kell órákat tölteni a súrolásukkal, és az energiaszámládon is spórolhatsz velük, hiszen például csökkentheted a sütő felfűtési idejét, ha pedig az ajtót kinyitod, a fűtésük automatikusan kikapcsol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top