Gasztro

3 hozzávalós mangós jégkrém

Végre eljött az ideje, hogy betárazzunk házi fagyi- és jégkrémreceptekből!

 Házi fagylaltot és jégkrémet készíteni mindig jó buli. Ráadásul, ha otthon készítjük a jeges finomságokat, még egészségesebbé is tehetjük őket: mi választjuk meg, mennyi és milyen édesítőszerrel készüljenek, és így természetesen a tartósítószerektől is mentesülünk. Szezonindítónak jöjjön egy frissítően krémes, kókuszos-mangós jégkrém!

Egyszerű mangós jégkrém

3 hozzávalós mangós jégkrém

Hozzávalók:

  • 1 konzerv kókusztej
  • 300 g fagyasztott mangó
  • 2 ek. édesítő (pl. méz)
  • opcionális: egy túlérett banán

Elkészítés:

  1. Minden hozzávalót turmixolj össze.
  2. Öntsd a krémet jégkrémformákba, és tedd be őket a fagyasztóba
  3. Fél óra múlva szúrd a közepükbe a pálcikákat, majd tedd vissza őket 3-4 órára.

chocolatecoveredkatie

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top