Gasztro

Így zsebeld be a lájkokat kajás fotóiddal az Instagramon

Nem záporoznak a lájkok az avokádórózsáidra? Nem kommentelik szét a házi organikus unikorniskalácsodat? Nyugi, segítünk.

Tegyük félre a társadalomkritikus háborgást, és egy percig ne lamentáljunk azon, hogy mi értelme van félidegenek virtuális lájkjait hajkurászni. Legyünk inkább praktikusak, és nézzük meg, hogyan lehet ezt mesteri szinten űzni!

1. Egyszerű, de nagyszerű

Ne diszítsd túl az ételt, a minták és a harsány kiegészítők ugyanis egyáltalán nem tetszenek úgy az embereknek az Instagramon. A styling maradjon egyszerű és természetes, az étel legyen szép, a fotó pedig inkább ezt emelje ki, mint a vadiúj terítődet!

2. A jó szög

A kellő megvilágítás mellett a másik legfontosabb komponens a megfelelő szög: fotózzuk az ételeket felülről, oldalról vagy ráközelítve a részletekre, fő, hogy próbáljunk következetesek maradni a stílussal!

Így zsebeld be a lájkokat kajás fotóiddal az Instagramon 

3. Olajozd meg!

Ha igazán szép, csillogó hatást akarsz elérni, kend be olívaolajjal az elkészült ételeket. Az íznek nem feltétlenül tesz jót, de csodásan csillog majd az Instagram-fotódon!

4. Személyesség a tányéron

Egy szép fotó még nem elég a lájkok bezsebeléséhez – jó, ha van valamilyen egyedi koncepciód, kedves, személyes részlet az ételekről készített képeidben. Alakítsd ki a stílusodat, és tarts ki mellette, engedd magad művészkedni, és éld ki a kreatív energiáidat!

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top