Gasztro

A legújabb bizarr burgerkreációt tutira nem kóstolnád meg

Külön-külön finom ételek házasítása nem mindig jó ötlet – erre szolgál tökéletes példával a sült csirkés rámenburger...

Hiába szereti az ember a dobostortát és a vörösboros marhapörköltet, azért viszonylag ritkán jut eszébe, hogy valamilyen módon ötvözze ezt a két fogást. A modern világ valamiért mégis imádja a fura ételhibrideket, szóval már meg sem lepődünk a bizarabbnál bizarabb kombinációkon.

A legújabb bizarr burgerkreációt tutira nem kóstolnád meg

A sydney-i Guilty névre keresztelt burgerező mégis túllőtt kicsit a célon, mikor megpróbált három népszerű kaja házasításából nagy street food dobást csinálni. A sült csirkés rámenburger a klasszikus hamburgereket, a tésztás leveseket és a csirkehúst ötvözi egy elég visszataszító alkotásban, melynek lényege, hogy a csirkehús eleve a hullámos tésztában van kirántva, úgy kerül a bucik közé.

A fogás igazából már ránézésre sem valami étvágygerjesztő, szóval tényleg ideje lenne már leállni a cronut indította hibridétel-őrülettel – döntsük el, hogy sült csirkét, ráment vagy hamburgert akarunk enni, és azokat, az ég szerelmére, csináljuk már jól!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top