A legfinomabb vegán kesudiókrém - nem csak vegánoknak!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Kesudiókrémet csinálni házilag egyszerűbb, mint gondolnád!
2017. 04. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

 Nemrég még a mogyoróvaj is egzotikumszámba ment, mára azonban kedvünkre válogathatunk a különböző magokból készült krémek között. Vagy ami még jobb, elkészíthetjük a sajátunkat otthon! Most az édes kesudiókrém elkészítésébe avatunk be, ami 100%-ig vegán ugyan, de mindenki egyformán odalesz érte!

Vegán kesudiókrém

A legfinomabb vegán kesudiókrém - nem csak vegánoknak!

Hozzávalók:

  • 1 csésze nyers, natúr kesudió
  • 1 db szárított királydatolya, a mag nélkül
  • 2 és fél csésze víz
  • 1/8 tk só

Elkészítés:

  1. A kesudiót a datolyával együtt áztasd be 2 csésze vízbe, 10-12 órára.
  2. Szűrd le, majd a tiszta vízzel és a sóval együtt tedd aprítógépbe.
  3. Nagyjából 1 perc alatt keverd teljesen krémesre.
  4. Fogyaszd kenyérrel, kekszekkel, gyümölcsökkel, vagy tedd joghurtba, smoothie-kba vagy zabkására! Hűtőben, zárható edényben 1 héten át eláll. 

thekitchn

Címkék: krém vegán kesudió
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus