Gasztro

A Subway régi dolgozója elárulja, mi az, amit sose rendelj

A gyorsétteremlánc egykori dolgozója Redditen tálalt ki a Subway-ről. Elmondta, mit ajánl legkevésbé, és azt is, mi az általános higiéniai helyzet.

Az ismeretlen redditező állítólag egy amerikai Subway dolgozója volt, most pedig a neten árulta el a szendvicsező összes mocskos titkát.

A Subway régi dolgozója elárulja mi az, amit sose rendelj

Az informátor szerint három dolog van, amivel különösen óvatosnak kell lenni: a húsgolyók, a sült marha és a sajt. A húsgolyókról érdemes reggel megkérdezni, hogy frissek-e, és bár azt fogják mondani, hogy azok, ha megnézzük, szinte biztos, hogy a húsgolyók tegnapiak. A további két kritikus pont a sült marha és a sajt – előbbi a leginkább romlandó a húsok közül, de a sajtok is könnyedén megszottyosodhatnak. Az is kiderült még, hogy a vágódeszkák a legkevésbé higiénikusabbak az éttermekben: azokat havonta mindössze két alkalommal tisztítják.

A volt subway-es azt is elárulta, hogy ha panaszkodunk, nagy valószínűséggel ingyen szendvicshez jutunk, a fő, hogy minél dühösebbnek, idegesebbnek látszódjunk. 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top