Mindenmentes csokis-mogyoróvajas brownie csicseriborsóból

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hogy mi keresnivalója van a csicseriborsónak a brownie-ban? Nagyon is sok: nemcsak tökéletes állagot, hanem extra rostot és fehérjét is ad a kedvenc sütinknek!
2017. 04. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Azt gondolod, egy vegán brownie-ból tej-, liszt-, glutén- és cukormentesen semmi jó nem sülhet ki? Akkor meg fogsz lepődni, mert a csicseriborsó felhasználásával készült mindenmentes, mogyoróvajas-csokis brownie az egyik legfinomabb sütemény lesz, amit valaha kóstoltál!

Mindenmentes csokis-mogyoróvajas brownie csicseriborsóból

Minden mentes csokis-mogyoróvajas brownie csicseriborsóból

Hozzávalók:

  • 1 konzerv (400 g) csicseriborsó lecsepegtetve
  • 1/3 csésze édesítetlen mogyoróvaj
  • 2 ek kókuszolaj
  • 2/3 csésze juharszirup
  • 1 tk vaníliakivonat
  • 1 tk citromlé
  • fél tk sütőpor
  • 1/4 tk szódabikarbóna
  • 1/4 tk só
  • fél tk fahéj
  • 3/4 csésze étcsokichips vagy darabokra tört csoki
Minden mentes csokis-mogyoróvajas brownie csicseriborsóból

Elkészítés:

  1. 175 fokra melegítsd elő a sütőt és bélelj ki sütőpapírral egy tepsit.
  2. A csoki kivételével minden hozzávalót dobj az aprítógépbe és keverd simára!
  3. Végül keverd a tésztába a csokit, majd oszlasd el egyenletesen a tepsiben.
  4. 25-35 percig süsd, majd 1 órát hagyd hűlni, mielőtt felszeletelnéd. Jó étvágyat!

theroastedroot

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus