Gasztro

Külön éttermeket nyitna az IKEA

Az IKEA rövidesen megnyithatja önálló éttermeit, ahol anélkül is élvezhetjük a húsgolyókat, hogy előtte hatszor eltévednénk a világítástechnikai osztályon.

Az ún. ikeázás legjobb része, mikor az ember bepakolja azt a három teljesen felesleges csészét és illatos mécsest, amit sikerült elmarnia a tolakodó embertömeg elől, és végre bevallja magának, hogy a szíve mélyén a svéd húsgolyókért jött. Ilyenkor persze még külön küldetés eltalálni a gyerekosztályból szinte észrevehetetlen átmenettel kinövő étteremre, hogy ott aztán hosszas sorbanállás közben bánjuk meg az egész küldetést.

Külön éttermeket nyitna az IKEA

Mivel a bútorgyár statisztikái szerint az IKEA éttermének fogyasztói 30 százalékban csak étkezni jönnek, logikus lépés lehet egy önálló étterem megnyitása – ezt fontolgatja jelenleg az IKEA. Az éttermek nagyobb fővárosokban nyílnának világszerte, és természetesen ugyanazokat az ízletes fogásokat kínálnák, mint a bútorüzlet étkezőjében.

Ugyan az IKEA egyelőre nem erősített meg semmit a konkrétumokkal kapcsolatban, a tavalyi pop-up kávézójuk után őszintén reménykedünk benne, hogy ez az álom valóra válhat.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top