Gasztro

A nyuszifül alakú kenyér az új őrület

Tokióban most nyuszi alakú szendvicset reggelizni a legnagyobb menőség!

Finom pékárut rengeteg helyen ehetünk, de nyuszifül alakú kenyérre nem bukkanunk minden sarkon! Egy tokiói pékség most betömte ezt a piaci rést – az emberek pedig nem tudnak betelni a cuki kenyérrel!

A nyuszifül-alakú kenyér az új japán őrület

Egy nagyvárosban, ahol egyik pékség nyílik a másik hátán, nem elég, ha az ember finom pékáruval áll elő – kell valami, amivel belopja magát az emberek szívébe. Az Usagi-za-Lepus pékség március 2-án nyitotta meg kapuit Tokióban, és egyből a városlakók kedvence lett, hála a nyuszi alakú kenyereinek. A nyuszis kenyeret kínálják csomagolva, sajtos melegszendvicsként és sima szendvicsként is – az biztos, hogy mindenhogy imádni való!

A nyuszifül-alakú kenyér az új japán őrület
A nyuszifül-alakú kenyér az új japán őrület
A nyuszifül-alakú kenyér az új japán őrület
A nyuszifül-alakú kenyér az új japán őrület
A nyuszifül-alakú kenyér az új japán őrület
A nyuszifül-alakú kenyér az új japán őrület

 rocketnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top