Gasztro

Két szuper csokis keksz a tízórais dobozba

Ezekkel a csokis kekszekkel nem lehet melléfogni. Akármelyiket is készítitek el, számolni kell azzal, hogy párologni fog, ezért készítsetek egyből dupla adagot, hogy tényleg maradjon még tízóraira is!

Amerikai csokis keksz – videóval

Két szuper csokis keksz a tízórais dobozba

“Ha megnézitek ezt a receptet, nyugodtan mondhatjátok, hogy nem spóroltunk ki belőle semmit. De tényleg. 20 dkg csoki, 15 dkg vaj kb. 15 db kekszben? Bizony! De megéri, nagyon finom! Egy pohár forró tej vagy tea mellé tökéletes ropogtatnivaló. Éljenek a házi kekszek!! :)”

A recept a Csak a Puffin blogon olvasható és nézhető meg. 

Kókuszos-csokis keksz

Két szuper csokis keksz a tízórais dobozba

“Előző este sürgősen kellett valamit gyártani az uzsonnás dobozba. Valamit, ami gyorsan elkészül, könnyen csomagolható, és ami átmegy a finnyás zsűri rostáján. A süti legfőbb paraméterei a kókuszolajon és a csokicseppeken kívül: 5 perc az összeállításához, 5 perc a formázáshoz, és 12 perc a sütéshez. Nagyon finomra sikeredett, és még a másnapi uzsis dobozba is jutott belőle!

A csokicseppek elég rendezetlenül kerültek bele, így volt olyan, amelyikbe bőven jutott (na ná, hogy az fogyott el legelőbb), és volt olyan, amibe éppen hogy!”

A recept a Marmalade blogon olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top