Gasztro

Folytatódik a mozis kóla-gate

Bár a Cinema City mozikban a Pepsi váltja a Coca-Colát, lesz olyan multiplex, ahol viszont Coca-Colát árulnak majd.

Óriási felháborodást váltott ki a moziba járók körében a múlt héten, hogy az eddig a multiplex mozik piacán monopolhelyzetben lévő Cinema City leváltotta az üdítőital beszállítóját, így a jövőben nem lehet majd Coca-Colát kapni ezen filmszínházakban, helyette a Pepsi termékei kerülnek be a moziláncba.

A hamarosan a Mammutban és a MOM Parkban – és a pletykák szerint több más bevásárlóközpontban is – mozit nyitó új prémium mozilánc, a CİNEMApink és Coca-Cola most visszavágott versenytársainak. A márciusban nyíló új bőrfoteles mozikban ugyanis a Coca-Cola jutott lehetőséghez, a piros logós amerikai cég szállíthatja a szénsavas üdítőket mind palackozott, mind csapolt formában ezen filmszínházakba, így Budapesten multiplexben csak a CİNEMApink mozikban szürcsölhetünk Coca-Colát.

Mivel az új mozilánc arra is építi üzleti stratégiáját, hogy a különleges, exkluzív kialakításának köszönhetően többen ülnek be egy-egy előadásukra, így más, igazi közösségi moziélményt nyújt látogatóinak, vélhetőleg a több néző nagyobb kólafogyasztással is együtt jár, így a Coca-Cola és rajongói a CİNEMApink mozikban vigasztalódhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top