Gasztro

A sült kecskesajt a világ legegyszerűbb és legfinomabb előétele

Már az előételnél a zsebedben lesznek a vendégeid, ha ezt az ínycsiklandó sült kecskesajtot készíted el nekik!

 A tökéletes előétel kiválasztása komplikált feladat: egyszerre legyen villantós, de ne legyen extrább, mint a főétel, és legyen könnyen elkészíthető, hiszen valószínűleg rá marad a legkevesebb idő. A most következő egyszerű, mégis isteni sült kecskesajt minden kritériumnak megfelel!

Sült kecskesajt

A sült kecskesajt a világ legegyszerűbb és legfinomabb előétele

Hozzávalók:

  • 225 g marinált kecskesajt
  • 4-5 szál friss rozmaring
  • 2-3 tk olívaolaj
  • friss bagett

Elkészítés: 

  1. Egy tűzálló edényben nyomkodd össze a sajtot és keverd hozzá az apróra vágott rozmaringot.
  2. 160 fokos sütőben 15-20 percig süsd, amíg meg nem pirul a teteje.
  3. Tálalás előtt locsold meg az olívaolajjal és kínáld friss bagettszeletekkel! Jó étvágyat!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top