Gasztro

A hétvége reggelije: krémes csokis zabkása

Hogyan dobd fel a zabkását? Legyen egy kicsit krémes, egy kicsit csokis, és máris isteni finom lesz a reggeli!

Krémes-csokis zabkása

Hozzávalók:

  • ízlés szerint étcsokoládé
  • 1,5 bögre víz
  • fél banán
  • 1 kk. őrölt fahéj
  • 3 ek. cukrozatlan kakaópor
  • 1 bögre zabpehely
  • 3-4 kk. barnacukor
  • 1-2 kk. juharfaszirup
Kategóriareggeli
Elkészítési idő10 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

A zabpelyhet öntsük fel vízzel, és tegyük tűzre. Adjuk hozzá a barna cukrot, a kakaóport, és főzzük sűrűsödésig. Keverjük bele a fahéjat és a banánt. Zárjuk el alatta a gázt, és adjuk hozzá a csokidarabkákat.

Tálaljuk gyümölccsel és kevés juharsziruppal meglocsolva.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top