Gasztro

Villámgyors csirkés lasagnetekercsek

Az olasz konyha egyik népszerű fogása isteni partifalatkaként átértelmezve!

A lasagne nem véletlenül az olasz konyha egyik legnépszerűbb étele, de tény, hogy kissé macerás jól elkészíteni ezt a meglehetősen bonyolult fogást. Ezek a lasagnetekercsek viszont pofonegyszerűek: a csirkét kisebb csíkokra vágjuk, majd fűszeres panírban kisütjük – ezeket fogjuk némi paradicsomszósz és mozzarella társaságában beletekerni az előre megfőzött lasagnetésztába. A kis tekercseket aztán szépen egymás mellé rakjuk egy tepsibe, leöntjük a maradék paradicsomszósszal, megszórjuk parmezán sajttal, és mehet a sütőbe!

Vigyázat, mert ha ezt a videót megnézzük hozzá, azonnal el akarjuk majd készíteni:

 

Hozzávalók:

(4-6 főre)

  • 0,5-1 kg csirkemellfilé
  • só és bors
  • 2 csésze liszt
  • 2 tojás
  • 2 csésze zsemlemorzsa zöldfűszerekkel
  • 1 doboz lasagnetészta megfőzve
  • mozzarella
  • 1 üveg fűszeres paradicsommártás
  • parmezán sajt

 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top