Gasztro

Az unikornislatte az egészségedre is mágikus hatással lesz

Téged is teljesen beszippantott az unikornisok varázslatos világa? Akkor már cserélheted is a tejeskávédat a szuperegészséges unikornislattéra!

 A szivárványos kajatrendek kevésnek bizonyultak, hogy kielégítsék a vidámság iránti vágyunkat, így felváltották őket az imádni való unikornisok! A sminkek után az unikornisos őrület az ételek világába is begyűrűzni látszik: olyannyira, hogy 2017-ben egyszarvú ihlette lattét szürcsölni lesz a menő!

De az unikornislatte nem csak trendi: a szuperital, amit a New York-i Plant Alchemy Bar tulajdonosa alkotott meg, még az egészségre is mágikussal hatással bír. Akárcsak az arany tej, az unikornislatte is kókusztejből, gyömbérből és mézből áll, ehhez jön még egy kis citrom, a mesés kék színét pedig egy kék algafajtának köszönheti. A kókusztej gyulladáscsökkentő, emésztésjavító hatású, a gyömbér igazi immunerősítő csodaszer, a kék alga pedig B12-vitamin-tartalmával turbózza az energiát és a hangulatot – így az unikornislatte tényleg olyan, mintha egy mágikus elixírt szürcsölnénk!

 Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top