Gasztro

Isteni ropogós rákfalatok

A tengeri herkentyűk imádói odáig lesznek ezektől a fantasztikus, ropogós rákfalatkáktól!

Tengeri finomságokból is készülhet isteni partifalatka, sőt abból készülhet csak igazán isteni! Ezek a rákfalatkák finom, ropogós panírban készülnek, de nem hagyományos módon: a fűszeres lisztbe forgatott rákocskák tejjel hígított tojásba, majd újra a fűszeres lisztbe kerülnek. A titkos ízt a Cayun fűszerkeverék adja – tényleg érdemes energiát fektetni a felhajtásába, mert szuperül passzol halakhoz, húsokhoz is!

Hozzávalók (kb. 3-4 főre)

  • 1 csésze liszt
  • 2 evőkanál Cayun fűszerkeverék
  • 2 teáskanál só
  • 1 teáskanál bors
  • fél kiló rák megtisztítva
  • 1 tojás
  • 3 evőkanál tej

 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top