Gasztro

Tutira nem láttál még ennél menőbb szusit

A szusi már eddig is az egyik leglátványosabb étel volt, de most igazi dizájntárggyá avanzsált.

Érezted már úgy, hogy a szusi egyszerűen túl mutatós ahhoz, hogy megegyed? Reméljük nem, mert akkor valami nagyon finomról maradtál volna le, de most ez a kockázat fokozódik, miután megjelentek a lézervágott dizájn nori lapok!

Tutira nem láttál még ennél menőbb szusit 

A nori az a tengeri algából készült sötétzöld lap, amibe az egész szusit betekerik (egy hagyományos maki tekercs esetén), ebbe vágnak most csodaszép mintákat lézeres technológia segítségével az IS BBDO reklámügynökség és az Umino Seeweed algaforgalmazó együttműködésének eredményeként. 

Tutira nem láttál még ennél menőbb szusit
Tutira nem láttál még ennél menőbb szusit

A “dizájn szusi” így mutatósabb, mint valaha. A speciális nori négyféle verzióban érkezik: van sakura (cseresznyevirág), mizutama (vízcseppek), kikkou (teknőcpáncél) és kumikkou (szárazföldi teknőcpáncél) fantázianevekre keresztelt minta.

Sajnos a csodaszép norik limitált szériában készültek, de ha van hozzáférésünk egy lézervágóhoz, simán megoldhatjuk a dolgot!

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top