Gasztro

Amszterdamban nyílik meg az avokádóimádók étterme

Az avokádó annyira népszerű, hogy már egy avokádóközpontú éttermet is nyitottak, ahol az egészséges zsírok rajongói leróhatják tiszteletüket és elfogyaszthatják napi avokádóadagjukat.

2017 máris csodálatos év: Amszterdamban megnyílik a mindenki kedvenc, egészséges gyümölcsét középpontba állító avokádózda, a The Avocado Show, ahol mindenki boldog lehet, aki szereti a jótékony zsírokat és a krémes, zöld gyümölcshúst.

Az étterem – ami Európa első avokádóbárjaként hivatkozik magára, de még biztos nem hallott a durva mexikói avokádóhelyzetről – árul majd reggeli fogásokat, de este fogyasztható rágcsálnivalókat is. Nem is csoda, hiszen minden óra lehet avokádóóra egy igazán jó napon!

Megnyílt az avokádóimádók étterme Amszterdamban

A nyitást februárra tervezik, de az Instagramon már most lehet követni őket – és érdemes is, ha tényleg annyira szereted az avokádót, mint amennyire hiszed magadról. Ha még annál is jobban, akkor pedig februárban irány Amszterdam!

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top