Gasztro

Ropogós sajtrudacskák 5 perc alatt

Tökéletes vendégvárónak vagy nassolnivalónak is, pillanatokon belül kész van, és egyszerűen nem lehet leállni vele!

Öt perc alatt elkészülő vendégváró falatnak vagy akár az esti filmhez szánt nasinak is tökéletesek ezek a kívül ropogós, belül olvadós sajtrudacskák.

A művelet ráadásul még kezdő szakácsoknak sem jelenthet kihívást: egyszerűen annyi a dolgunk, hogy a kis sajtrudakat szépen bepanírozzuk: először fűszeres lisztbe, majd tojásba, végül pedig (és ez a trükk) finomra tört chipsbe forgatjuk őket.

Kisütve ropogós, belül azonban még mindig nyúlós, ízletes sajtrudakat kapunk – a legjobban akkor járunk, ha készítünk mellé valamilyen pikáns mártogatóst is, mondjuk csípős salsa mártást vagy zöldfűszeres-tejfölös krémet.

Ebből a videóból megtudhatjuk, hogyan készül pontosan:

  

Tasty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top