Gasztro

Így dobd fel a pezsgőt a legegyszerűbben

Egy kis gránátalmával megspékelve a pezsgő még jobban csúszik majd szilvesztereste!

 Nyakunkon a szilveszteri buli, és ha idén magadra vállaltad a házigazda szerepét, a pezsgőről is neked kell gondoskodnod! Nyűgözd le a vendégeket egy különleges, frissítő pezsgőkoktéllal, amit a gránátalma tesz még ünnepibbé. Mutatjuk, hogyan csináld:

Pezsgőkoktél gránátalmával

Így dobd fel a pezsgőt a legegyszerűbben

Hozzávalók:

6 főre

  • fél gránátalma
  • fél citrom
  • fél csésze víz
  • pezsgő

Elkészítés:

  1. Vágd félbe a gránátalmát, és az egyik feléből egy fakanál segítségével ütögesd ki a magokat egy tálba. 
  2. Facsard a magokhoz egy fél citrom levét, majd öntsd fel egy fél csésze vízzel. Az így kapott keveréket adagold jégkockatartóba (a legjobb, ha hosszúkás formát használsz), és legalább 1 órára tedd mélyhűtőbe.
  3. Fogyasztás előtt tégy egy-egy jégkockát a pezsgőspoharakba, majd töltsd tele őket pezsgővel. Egészségedre!

 Tasty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top