Gasztro

Így süss isteni palacsintát liszt nélkül

Ez az egészséges palacsinta egész napra ellát energiával, közben pedig mennyeien finom!

 A karácsonyi habzsi-dőzsiről is érdemes fokozatosan visszatérni a hétköznapi rutinhoz. Például, nyugodtan engedj még meg magadnak egy palacsintareggelit, de készítsd egészségesebben, liszt nélkül a palacsintát! Mutatunk egy szuper receptet:

Lisztmentes palacsinta mogyoróvajjal

Így süss isteni palacsintát liszt nélkül

Hozzávalók:

  • 2 érett banán
  • 3 tojás
  • 2 ek krémes mogyoróvaj
  • 3/4 csésze zabpehely
  • 1/4 csésze csokichips
  • csipet só

Elkészítés:

  1. Nyomkodd egy nagy tálban pürésre a banánokat. Add hozzájuk a tojásokat, a mogyoróvajat, a zabpelyhet, a csokichipset és a sót. Keverd össze alaposan.
  2. Hevíts fel egy vékonyan kiolajozott serpenyőt, majd öntsd bele nagyjából fél csészényit a palacsintatésztából. Mindkét oldalát süsd aranybarnára a palacsintáknak, majd fogyaszd őket banánszeletekkel, egy kis juharsziruppal vagy csokichipsszel!

Goodful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top