Gasztro

A zsömle is húsból van a durva japán hamburgerben

Egy tokiói étteremben csúcsra járatták a hamburgert: zsömle helyett is húspogácsát tesznek bele, a húsimádók örömére.

A Wild Out nevű hamburgerbe két marhahúsból gyúrt pogácsa, sajt, paradicsom és hagyma kerül, az uborkát már külön adják mellé, természetesen egy adag friss sült krumpli társaságában.

A Shake Tree nevű tokiói étterem 1450 jent, vagyis körülbelül 3600 forintot kér a húsos finomságért, de akinek kevés lenne az adag, kérheti extra hússal is a burgerszörnyet, ahogy az alábbi fotót készítő twitterező is tette.

A japánok komolyan veszik a hamburger élvezetét, és a vevőktől azt kérik, ne késsel-villával fogyasszák a masszív szendvicset, hanem ugyanúgy, ahogy azt egy “rendes” hamburgerrel tennék.

Az étterem csak limitált számú szendvicset készít el egy nap, mivel csak a legjobb minőségű marhahússal dolgoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top