Gasztro

Csokis kebabot készít a győri hajléktalanból lett lottómilliomos

Kávézót nyitott a győri hajléktalanból lett lottómilliomos. Az étlapon igazi a különlegességnek tűnő csokis kebabot is kínálnak. Vajon milyen lehet? Az Édes élet bloggerei megkóstolták.

Ahogyan korábban az NLCafé is beszámolt róla, büfét akar nyitni a hajléktalanból lett lottómilliomos. Andraschek László és felesége Győr belvárosában végül egy kávézó mellett döntött. És igencsak különleges kínálattal várják vendégeiket.

A házaspár utolsó fillérjeiből vásárolt skandináv lottót, amellyel aztán mesés összeget, 630 millió forintot nyertek. Körbejárta a sajtót a hajléktalan házaspár különleges szerencséje és története már csak azért is, mert ők voltak az első lottómilliomosok, akik vállalták a nyilvánosságot.

Nos, a sokat megélt Lászlót és feleségét Albaca nevű kávézójukban a Kisalföld Édes élet bloggerei látogatták meg, és persze tesztelték a vendéglátást, érdekes tapasztalatokat szerezve. Kulturált, rendezett belső tér, szolid karácsonyi dekoráció fogadta őket. A felszolgáló hölgy udvariasan megvárta, míg helyet foglaltak, azután pedig kedvesen ajánlotta figyelmükbe a “ház” két specialitását, a csokis kebabot és a csokiszökőkutat.

A vendégek presszókávét és csokis kebabot rendeltek. Előbbit – ahogy illik – szódavízzel szolgálták fel nekik. A frissen sütött csokis kebab receptjét nem árulták el, így azt nem is igazán tudták megfejteni, miből készülhetett. A gyümölcsös, csokis összeállítás némi csalódást okozott a vendégeknek. A rendelésért fejenként 1100 forintot fizettek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top