Gasztro

Ez a nutellás forró csoki megédesíti a teled hátralevő részét

A hideg téli napokra a legjobb ellenszer egy jó nagy bögre isteni forró csoki. Aki egyébként is szereti magát egy-két kanál Nutellával jutalmazni, az imádni fogja a téli finomság és a mogyorókrém kombinációját!
Ez a Nutellás forró csoki megédesíti a teled hátralevő részét

A sötét téli délutánokat néha csak az édesség segít átvészelni. Szerencsére gyorsan elkészíthető életmentő sütikből nincs hiány, de akinek még ennél is gyorsabb megoldás kell, azzal egy bögre forró csoki a legjobb, ami történhet. Most bemutatjuk az instant boldogság receptjét, egy szuper nutellás forró csoki alakjában!

Ez a Nutellás forró csoki megédesíti a teled hátralevő részét

Hozzávalók:

  • 1,5 bögre tej
  • 3-4 teáskanál Nutella
  • fél kávéskanálnyi vaníliaaroma

Egy kis lábosban közepes láng fölött melegítsük össze a fél bögre tejet a Nutellával. Mikor egyneművé válik, adjuk hozzá a vaníliát. Jöhet hozzá a többi tej, és kezdjük el kicsit forralni. Ha jól felmelegedett, már kész is van, mehet egy bögrébe, a tetején pedig elfér még ízlés szerint egy kis tejszínhab, pillecukor, karamell- vagy csokiszirup.

Forrás: StyleMePretty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top