Gasztro

Sajtos-tejszínes tészta ropogós baconnel

Ha szeretnél megbolondítani egy régi klasszikust, akkor ezt a receptet neked ajánljuk!

Egyszerű, gyorsan elkészíthető és a mindezek tetejébe még isteni finom is, mi az? Bármilyen hihetetlen, a sajtos tésztáról van szó. Az alapreceptet a kedvetekért újragondoltuk kicsit, így most némi ropogósra sült baconnel és friss snidlinggel megbolondítva ajánljuk. Mutatjuk is az íncsiklandó főétel hozzávalóit: 

  • 35 dkg száraztészta
  • 20 dkg reszelt edami sajt
  • 1 csokor aprított petrezselyemzöld
  • 3 ek aprított snidling vagy újhagyma
  • 10 dkg bacon
  • 4 dl tejszín
  • ha szükséges, só (vigyázzunk a sózással, ha sós a bacon, akkor nem szükséges utána sózni)

És így készítheted el: 

 Olvass még több tésztareceptet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top