Gasztro

Világvége: jön a nutellás burger a McDonald’sban

Pont, amikor azt hitted, a McDonald's nem lehet már egészségtelenebb, előálltak legújabb kreációjukkal, a nutellás burgerrel...

Azt már eddig is tudtuk, hogy a McDonald’s sajtburgerei és csokiszószban tocsogó, soha el nem olvadó fagylaltjai nem számítanak épp a legegészségesebb ebédötletnek, de az étteremlánc legújabb húzása röhögve tépi ki a belső szerveidet, hogy aztán cukros zsírba forgatva visszaszuszakolja a testedbe. Legalábbis Olaszországban.

Az olasz McDonald’sban ugyanis már kapható a nutellás burger. Akiket megbotránkoztatott már a nutellás pizza is, most forduljon el, mert igen, itt tényleg arról van szó, hogy a zsírtól csillogó szénhidrátputtonyok közé egy nagy rakás cukros, édes Nutella kerül. 

Világvége: jön a nutellás burger a McDonald's-ban 

Hogy finom-e? Nem tudjuk. De hogy bizarr, az biztos.

A szendvicset egyébként nem a hagyományos pultban, hanem a McCafé édességeket árusító részlegében lehet megvásárolni – persze csak ha hozzánk is eljut ez az őrület.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top