Gasztro

Szex és étel – afrodiziákumok Ázsiából

Forrósítsd fel a hálószobád hőmérsékletét! Ezeket a fűszereket vetik be a Távol-Keleten a jobb szexért.

Érdemes ellesned néhány trükköt az ázsiaiaktól, és a szexuális életedet pörgősebbé, izgalmasabbá teheted.

Szex és étel -  afrodiziákumok Ázsiából
 

Ginzeng, a gyógynövények királya

A ginzeng az egyik legerősebb vágyfokozó: segít ellazulni, feloldódni, segítségével a gátlásokat is levetkőzheted, miközben élénkít, felpezsdít. Növeli a szexuális vágyat, a libidót és a szex közbeni élvezeteket is erőteljesebbé teszi. Ázsiában merevedési zavarok esetén is használják, ugyanis segít ellazítani a simaizmokat és javítja a genitális szervek vérellátását. A ginzeng amellett, hogy felkorbácsolja a vágyat, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet is.

Chili, a pikáns vágyfokozó

Ez az apró kis paprika igen nagy erővel rendelkezik. A chili nemcsak remek emésztésserkentő, de kiváló vágyfokozó, ráadásul téli depresszió ellen is tökéletes. A chili kiváltotta csípős érzést szervezetünk endorfintermeléssel kompenzálja, azaz boldogsághormont kezd el termelni. Az ázsiai konyhában népszerű fűszernövény felpörgeti a vérkeringést, ami alól a nemi szervek tájéka sem kivétel, növeli azok érzékenységét, így segítve hozzá az intenzívebb élvezetekhez.

Gyömbér, a vérbőség felelőse

A gyömbér a chili paprikához hasonlóan erőteljes vérkeringés serkentőként működik. Ez a népszerű ázsiai fűszer, igazi afrodiziákum, ezért, ha az esti vacsorát gyömbérrel bolondítod meg, nemcsak az ételek íze lesz pikáns, de a hálószoba hőmérsékletét is felforrósítja. A gyömbér felpörgeti a vérkeringést, és stimulálja a szexuális hormonokat is, ezért ne lepődj meg, ha nem tudsz magadnak parancsolni a vacsora végeztével.

 

Még több távol-keleti konyha az NLCafén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top