Gasztro

Ezzel a szuper trükkel feldobhatod a quinoádat!

Még csak kísérletezel a quinoával, de valahogy sosem olyan finom, mint amilyennek az egészségtudatos bloggerek hirdetik? Mutatunk egy trükköt, ami alapjaiban rengeti meg a quinoafogyasztás világát!

A quinoa egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és egyre többen emelik le, ha kissé bátortalanul is, az üzletek polcairól, hogy saját konyhájukban is kezdjenek vele valamit.

Ezzel a szuper trükkel feldobhatod a quinoádat! 

Az enyhén diós ízvilágú quinoából szuper köret vagy salátaalap lehet, de ha elég gazdagon adagoljuk a hozzávalókat, főételként is megállja a helyét, kimondottan szuper például rizottó módjára elkészítve.

Ha próbálkoztunk már a qunioával, de valahogy mégsem az igazi, próbáljuk ki ezt: a főzővíz vagy alaplé helyett használjunk ananászlevet! Talán furán hangzik, de gondoljuk csak meg, mennyire jót tesz a növénynek ez a gyümölcsös csavar! Jöhet mellé csirke, rák, avokádó, magvak, vagy tényleg bármi, amit szeretnénk!

Adjunk még egy esélyt a quinoának… ezúttal ananászlével!

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top