Gasztro

Ázsiai konyha egyszerűen!

Kínai, thai, indiai, vagy talán indonéz ételt szeretne készíteni? Nem kell mindig a drága éttermeket vagy a házhoz szállítást választania, az ázsiai ételek rendkívül könnyen elkészíthetőek akár otthon is. Ehhez elengedhetetlen a jó minőségű alapanyag kiválasztása, és pár egyszerű technika alkalmazása, így bárkiből profi szakács válhat!
Ázsiai konyha egyszerűen!

Segítségül válasszuk a Shan’shit, amely elhozza Ázsia ízletes specialitásait, hiszen kínálatában minden megtalálható, ami egy ázsiai wokétel elkészítéséhez szükséges. A hozzávalókat most már számos helyen, akár közel az otthonunkhoz lévő boltban is megtalálhatjuk. Egy tökéletes étel elkészítéséhez nem kell mást tenni, mint megvásárolni a friss húst, halat vagy tofut, választani az otthoni található alapvető élelmiszerekből, mint a vöröshagyma, és Shan’shi termékekkel kombinálva kezdődhet a főzés.

A Shan’shi (ejtsd: san si) kínai eredetű szó, jelentése: étel. A márka feltűnő piros-fekete írásmódja segít megtalálni a termékeket az ázsiai termékek időközben meglehetősen széles és egyre inkább átláthatatlan kínálatában. A Shan’shi egyet jelent a kiváló minőségű, egymással tökéletesen összeillő hozzávalókkal, melyek segítségével a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben készíthetjük el az ázsiai fogásokat.

Ázsiai konyha egyszerűen!

A márka nemcsak az ázsiai élelmiszerek élvezetét nyújtja, de betekintést enged az ázsiai életmódba és életszeretetbe is. A legfinomabb, gondosan válogatott termékeket hozza el Ázsia számos régiójából Európába, és egyben egyesíti a Távol-Kelet bűvöletét és vonzását.

Célunk, hogy egymással összeillő, széles termékválasztékkal és receptötletekkel segítséget nyújtsunk az ázsiai ételek szerelmeseinek, hogy ne csak az éttermekben jussunk hozzá kedvenceinkhez, de otthon is, Ázsia ízei könnyedén a mindennapi étkezések részévé válhassanak.

Ázsiai konyha egyszerűen!

Shan’shi – Ázsiai konyha egyszerűen!

Kövess minket Facebookon!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top