Gasztro

Elégítsd ki az édességvágyad gyönyörű, házi készítésű csokival!

Most bebizonyítjuk, hogy bárki képes ilyen gyönyörű, kézműves csokicsodákat létrehozni!

Reméljük, már mindenkihez eljutott a jó hír, hogy étcsokit fogyasztani igenis egészséges! Segíti a fogyást, az agyműködést, sőt az edzést is, ezért az édesszájú diétázók is nyugodtan megengedhetnek maguknak belőle napi 1-2 (vagy 3) kockát. Sőt, hogy ne legyen olyan unalmas az étcsoki, akár ilyen kézműves csodákat is készíthetünk belőle, amikre már csak ránézni is öröm! Elkészítheted a saját gyönyörűségedre, vagy megörvendeztethetsz vele másokat is, ugyanis karácsonyi ajándéknak is szuper.

 Nincs más dolgod, mint felolvasztani jó minőségű min. 70%-os étcsokit, és lapos formába töltögetni. Ezután már csak a fantáziádon múlik, mivel dobod fel: jó ötlet cukormentes aszalt gyümölcsöket – áfonyát, mangót, szilvát – használni, vagy egészséges magokat – kesudiót, diót, mandulát, pekándiót. Még egy kis kókuszchips, és mehet is a hűtőbe dermedni. Az eredmény mennyei lesz!

Forrás: Glow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top