Magyar csoki lett a legjobb a világon

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy magyar csokoládés drazsé bizonyult a legjobbnak kategóriájában a csokivilágbajnokságon.
2016. 10. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A chocoMe megszerezte második szakmai aranyérmét, mégpedig a világ legrangosabb nemzetközi szakmai verseny világbajnoki döntőjén, az International Chocolate Awardson! – jelentették be a cég a Facebook-oldalán.

A mogyorós tejcsokoládéval és őrölt etióp harrar kávéval bevont piemonte-i mogyorós csokidrazsé hivatalosan  a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja címet nyerte el.

A londoni döntő zsűrijében a legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-k és séfek szerepelnek, a zsűri elnöke és egyben a díj alapítója pedig Martin Christy, a Seventy% csokoládé-degusztációs portál szerkesztője és a világ egyik legnagyobb csokoládészakértője.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus