Gasztro

Magyar csoki lett a legjobb a világon

Egy magyar csokoládés drazsé bizonyult a legjobbnak kategóriájában a csokivilágbajnokságon.

A chocoMe megszerezte második szakmai aranyérmét, mégpedig a világ legrangosabb nemzetközi szakmai verseny világbajnoki döntőjén, az International Chocolate Awardson! – jelentették be a cég a Facebook-oldalán.

A mogyorós tejcsokoládéval és őrölt etióp harrar kávéval bevont piemonte-i mogyorós csokidrazsé hivatalosan  a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja címet nyerte el.

A londoni döntő zsűrijében a legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-k és séfek szerepelnek, a zsűri elnöke és egyben a díj alapítója pedig Martin Christy, a Seventy% csokoládé-degusztációs portál szerkesztője és a világ egyik legnagyobb csokoládészakértője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top