Gasztro

Ezzel a házi minikemencével jobb lesz a pizzád, mint egy olasz nagymamáé

Ha szeretnéd a legautentikusabb olasz pizzériák ízvilágát elhozni az otthonodba is, nem kell többé drága pénzért rendelned – süsd meg magadnak a házi minikemencédben!

A “kemencés pizza” ma már fogalommá vált, és mikor megvesszük a fagyasztott változatot és szomorúan becsúsztatjuk a gázszagú sütőrácsra, próbálunk arra gondolni, mennyire más lenne ez az egész, ha egy nagy kemencében sülne az az isteni étel.

Ezzel a házi minikemencével jobb lesz a pizzád, mint egy olasz nagymamának

Ha egy nagy kemencének a legtöbbek otthonában nincs is helye, ez a tűzhelyre helyezhető “minikemence” még egészen biztosan elfér. A Pizzacraft különleges kialakítású sütőjével elvileg 6 perc alatt ropogósra sütjük a pizzánkat, ami teljesen olyan lesz, mintha a Mamma épp most húzta volna ki a kemencéből: a tészta ropogós, a sajt nyúlós, és néhol épp annyira barna, amennyire kell.

Ezzel a házi minikemencével jobb lesz a pizzád, mint egy olasz nagymamának

A cucc pedig teljesen praktikus, kis helyen elfér, és bár egyszerre csak egy pizzát lehet rajta készíteni, mivel olyan gyorsan kész van, egy óra alatt akár tízet is megsüthetünk!

Tökéletes egy autentikus olaszos pizzapartira! (Itt lehet megrendelni.)

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top