Gasztro

A világ legegyszerűbb fagyitortája Kit Katből

Ha imádod a ropogós, isteni Kit Kat csokit, ez a te recepted – szuperegyszerű fagyitorta, ami még a kalóriatornádót is megéri.

Csak három összetevő egy felejthetetlen ízorgiáért – persze tudjuk, hogy a fagyi és a Kit Kat megfejelve még egy kis csokival most nem épp a cukormentes, szuperegészséges vonalnak kedvez, de kell valami boldogság a premenstruációs napokra is, szóval íme az isteni és szuperegyszerű Kit Kat-es fagyitorta receptje!

Hozzávalók:

  • egy doboz vaníliafagyi
  • 24 kicsi Kit Kat szelet
  • csokis bevonókrém a torta külsejére
A világ legegyszerűbb fagyitortája Kit Katből

Elkészítés:

1. Béleljünk ki egy magas falú formát folpackkal!

2. Mivel a tortánkat “fejjel lefelé” fogjuk megalkotni, először kanalazzunk egy jó vaskos réteg fagyit (a teljes mennyiség harmadát) a forma aljára – vigyázzunk rá, hogy rendesen egyengessük el, ha nem akarunk később légbuborékokba botlani.

3. Ezután nyomjunk bele 8 Kit Kat szeletet a fagyiba – a formánktól függően ügyeskedhetünk a csoki eltörésével és a darabszámmal is!

4. Ismételjük a folyamatot, míg három csodás réteget nem kapunk!

5. Ha a forma tetejéig folytattuk a rétegezést, tegyük a tortát a fagyasztóba minimum 2 órára, de jobb, ha egy egész éjszakára.

6. Végül fordítsuk ki a tortát a formából, húzzuk le a fóliát, és vonjuk be egy réteg isteni csokimázzal!

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top