Gasztro

Nem rémisztget többet a mekis bohóc

A bohócokat sokan viccesnek gondolják, ugyanakkor az utóbbi időben inkább arról hallani, egyre többen találják őket rémisztőnek, félelmetesnek. Nos, éppen utóbbi okán a McDonald's is úgy döntött, nyugdíjazza Ronaldot. A mekis bohóc sem rémisztget többé.

A bohócokat egyre többen tartják visszataszító, rémisztő alakoknak. Ami talán csöppet sem meglepő, mert mostanság inkább késekkel és félelmetes maszkokban riogatnak, mintsem mosolygósan hajtogatnák a lufikutyákat. A közelmúltban például egy kismamát annyira megijesztett a bohóc, hogy megindult a szülése. Nos, a McDonald’s is egyetérthet a trenddel, mert úgy döntöttek, nyugdíjazzák Ronaldot.

A mekis bohócot 1963-ban alkotta az alapító, Ronald Mc’Donald és ültette az éttermekbe. 2014-ben mosolygósabbá tették arcát, de annak ellenére, hogy kedvesebbé vált, a bohóc mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sőt a valóságos bohócpánik uralkodott el az Egyesült Államokban. A marketingesek úgy vélik, nem jó ómen manapság a bohócok alkalmazása. És hogy biztosan ne rémisztgesse az éhes vendégeket, mostantól eltűnik Ronald, a mekis bohóc is.

Hogy ez jó-e vagy sem, ki tudja? Talán csak arról szól, hogy haladunk kell a korral.

Nem rémisztget többé a mekis bohóc
Nem rémisztget többé a mekis bohóc

(Adweek)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top