Gasztro

Ezt az 5 dolgot add a salátádhoz, és tuti nem éhezel meg vacsoráig

Hogy ne farkaséhesen ess haza vacsorára, pakold meg jól az ebédre készített salátád – így a fogyókúrád sem fullad majd kudarcba.

Szögezzünk le valamit: egy doboz salátalevéllel, répával és zellerrel még senki nem lakott jól. Egy ilyen nullkalóriás salátával sokkal inkább szabotálod a fogyókúrád, mintha egy kiadós, minden földi jóval megpakolt salátát ebédelnél – és végül délután négy óra magasságában kopogó szemekkel meredsz a csokiautomatára. Egy saláta nem a fehérjétől vagy a vitaminoktól lesz laktató: ezek mellé ugyanúgy kell, hogy kerüljön szénhidrát és zsír is. Lássuk, melyik az az öt egészséges összetevő, ami minden szükséges tápanyagot hozzáad a salátádhoz – anélkül, hogy jelentősen megdobná a kalóriák számát.

Ezt a 4 dolgot add a salátádhoz és tuti nem éhezel meg vacsoráig

A zöld salátaféléhez, paprikához, paradicsomhoz adj hozzá ezekből:

  • Szénhidrát: teljes kiőrlésű gabonaféle, például quinoa
  • Egészséges zsír: avokádó 
  • Fehérje: bab vagy csicseriborsó
  • Szénhidrát, cukor: gyümölcs, például eper
  • Egészséges zsírok, szénhidrát: magok (dió, napraforgó, tökmag)

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top