Gasztro

Új rekord született hamburgerevésben

Egy férfi félóra alatt megevett tízezer kalóriányi hamburgert, de nem érzett belőle semmit.

A cambridge-i illetőségű Rob Redcliff úgy döntött, megbünteti magát, és a világon elsőként teljesíti a Rocker’s steakhouse mintegy 10 000 kalóriát tartalmazó szörnyeteg hamburgerének elfogyasztása jelentette feladatot, amit ráadásul a világ legcsípősebb paprikájával, a Carolina Reaperrel (a paprikák erősségét az ún. Scoville-skála méri) készítenek.

Új rekord született hamburgerevésben

A 45 centi magas hamburgertornyot csilis sajtöntettel meglocsolt nagy halom sült krumpli övezi, illetve káposztasaláta képezi még a menü részét. Rob sajátos módszert alkalmazott, amit utólag meg is bánt: elsőként a legnehezebb résszel, a csilipaprikával végzett, emiatt azonban a szája teljesen érzéketlenné vált, tehát a hamburgermonstrumot és a köretet úgy ette meg, hogy gyakorlatilag semmit sem érzett belőlük.

Végül a 30 perces határidőn belül sikerült megennie az adagot, így ingyen jutott hozzá a laktató lakomához. Állítása szerint nem volt egy felemelő élmény a falatozás, de elégedettséggel tölti el a tudat, hogy a világon elsőként neki sikerült teljesítenie ezt az embert próbáló feladatot.

Új rekord született hamburgerevésben

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top