Gasztro

Ezzel a módszerrel meg is eheted kedvenc borodat – ráadásul nagyon finom is lesz

Epres, kásás, jeges különlegesség a kedvenc rozé borodból! Mutatós és hűsítő!

Szerencsére még tart a nyár, egyúttal a rozé arany évszaka is, viszont a gyöngyöző fröccsökön túl más, különleges formában is fogyaszthatjuk a frissítő, babarózsaszín bort. Sőt, még csak inni sem kell – el is rágcsálhatjuk a rozés falatokat.

Például ha elkészítjük ezt a különleges, jeges koktélt!

Hozzávalók:

  • 2 csésze felvágott eper
  • 3 evőkanál cukorszirup
  • 1 üveg rozé bor
Ezzel a módszerrel meg is eheted kedvenc borodat - ráadásul nagyon finom is lesz

Elkészítés:

1. Helyezzük az eprek felét egy nagyobb sütőformába.

2. A maradék epret keverjük össze a cukorsziruppal és villával vagy robotgéppel pürésítsük simára.

3. Az epres masszát öntsük az eprek tetejére majd öntsük nyakon a rozéval is. Fedjük le a formát és helyezzük a mélyhűtőbe egy éjszakára!

4. Mikor elkészült, villával törjük össze, és egy kanállal halmozzuk poharakba! Mentával tálaljuk.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top