Gasztro

Péntektől ingyen osztják a meggyet

Több mint harminc városban ingyenes meggykóstolót tartanak magyar termelők, hogy népszerűsítsék a gyümölcsfogyasztást és tudatosítsák az emberekben annak jótékony hatásait.

Szombat délutánig többkamionnyi meggyet osztanak szét Magyarország különböző városaiban. Budapesten és 30 vidéki városban kóstolhatjuk meg a 100 000 adag csodálatos magyar meggyet, ami mind magyar termelőktől származik.

De nem csak megkóstolhatjuk, hanem a helyszíneken megismerhetjük a meggy egészségügyi hatásait, betekintést nyerhetünk a termesztés szépségeibe és nehézségeibe. És információkat is kaphatunk az egészséges életmódról.

Péntektől ingyen osztják a meggyet

Nemzetközi kutatások bizonyítják a hazánkban termő meggy egyedülálló beltartalmi értékeit. Egyik legnépszerűbb gyümölcsünk a legerősebb természetes vírusirtó, serkenti a szívműködést, tisztítja az ereket, segít az alvászavarok leküzdésében és javítja az emésztést.

Az országos meggyosztó akciót a Fruitmarketing Kft. szervezi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top