Gasztro

Felhívta a rendőrséget, mert kevés sajtot szórtak a pizzájára – nem vicc

Egy nő valóban felhívta a rendőrséget, hogy bejelentse, kevés a sajt a pizzáján. Igen, a rendőrök is hasonlóképp húzták fel a szemöldöküket a probléma hallatán...

A mindennapinak csöppet sem nevezhető bejelentést az új-zélandi Newfoundland szigetének egyik polgára tette. A nő pénteken azzal hívta fel a rendőrséget, hogy kevés a sajt a pizzáján.

A rendőrök, türelmüket megtartva, no meg a nevetést visszafojtva, javasolták a telefonálónak, talán próbálja meg a pizzéria embereivel orvosolni a problémát, mert ebben az ügyben nincs igazán hatáskörük. A nő erre azt válaszolta, már megpróbálta, de a cég válasza csöppet sem tetszett neki, ezért hívta fel a rendőrséget.

A helyi rendőrség vezetője elmondta, nem ez volt az eset, amikor hajmeresztő bejelentést tett valaki, sőt kisebb gyűjteménnyel rendelkeznek a fura telefonhívásokból. Hívták őket amiatt, mert a parkolóban egy másik autó túl közel állt meg a panaszos járművéhez, vagy a gyerek nem akarta bekapcsolni a biztonsági övet. És akad példa arra is, amikor a kávézóban nem kapott ingyen újabb csésze kávét valaki, vagy azért telefonált, mert az eltűnt baseballütőt akarta a rendőrséggel megkerestetni.

Vajon a magyar rendőrségen milyen történeteket tudnának mesélni?

(The Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top