Gasztro

Itt egy pék, aki művészi szintre fejlesztette a kenyérsütést

Csak kettévágod a veknit, amit sütött, és olyan meglepetésben lesz részed, hogy eláll a szavad. Nézd meg, milyen kenyércsodákat süt!

Volt egy időszak az életemben, amikor szinte napi rendszerességgel sütöttem kenyeret. Emlékszem, milyen kemény munka volt kitapasztalni a hozzávalók megfelelő arányát, az ideális kelesztési és sütési időt. Akkoriban a kedvencem az olívás-diós kenyér volt, de sütöttem például szódás kenyeret és magvas veknit is. De az én harmatos kis próbálkozásaim sehol sincsenek a most következő alkotásokhoz képest. A Konel bread Facebook- és Instagram-oldalán igazi kenyércsodákat lehet találni. Szerintem nekem nem lenne szívem beléjük harapni, de nézegetni azért tök jó őket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További cikkek kenyér témában az NLCafén:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top