Gasztro

Villámgyors eperszörp főzés nélkül

Atombiztos eperszörprecept, amely valóban annyira egyszerű, hogy még egy óvodás gyermeknek sem okozna gondot az elkészítése. Friss, zamatos, különleges frissítőt készíthetsz percek alatt. Baráti összejövetelek, gyerekzsúrok slágerüdítője lesz.

Ennél egyszerűbben és gyorsabban egészen biztosan nem lehetséges eperszörpöt készíteni. Ráadásul befőzés nélkül készül, így valamennyi vitamin, ásványi anyag, az eper káprázatos zamata benne marad a szörpben.

A főzés nélkül készíthető eperszörp hozzávalói

  • 45 dkg friss eper
  • 10 dkg cukor
  • 6 cl víz

Így készül villámgyorsan az eperszörp főzés nélkül

Az egyszerűen és gyorsan elkészíthető frissítő eperszörphöz a gyümölcsöt a víz hozzáadásával turmixold le, majd add hozzá a cukrot, és közepes fordulaton még 1-2 percig kevergesd az így kapott folyadékot.

Töltsd poharakba, szóda- vagy ásványvízzel hígítsd, mentalevelekkel, citromkarikával, jégkockákkal kínáld. Gazdagíthatod eperdarabokkal is.

A recept alapján elkészített eperszörpöt öntetként is felhasználhatod, vanília- vagy csokoládéfagylaltot meglocsolva is rendkívül finom.

Villámgyors eperszörp recept főzés nélkül

További eperszörpreceptek az NLCafén

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top