Gasztro

Mától Gourmet Fesztivál: a Bocuse d’Or győztesével, Széll Tamással is találkozhatsz

Csütörtöktől vasárnapig tart az idei Gourmet Fesztivál a Millenárison. A több mint 120 kiállító között részt vesz a rendezvényen a Bocuse d'Or európai döntőjének győztese, Széll Tamás és csapata, de azt is megtudhatod, hogyan kell szakszerűen bontani a kardhalat.

Május 12-15. között rendezik a Millenáris Parkban az idei Gourmet Fesztivált. A gasztronómiai programsorozat középpontjában mi más is állhatna, mint a kedden és szerdán Budapesten lebonyolított Bocuse d’Or európai döntője. A legnagyobb dicsőségünkre Széll Tamás Európa szakácskirálya lett.

A Gourmet Fesztiválról idén sem hiányozhatnak Magyarország csúcséttermei, cukrászdái, kávézói, a legnevesebb pékségek, borászatok, pálinkafőzdék és sörmanufaktúrák, melyek ellenállhatatlan kínálata mellett a gasztroszínpad programjai és újdonságként workshopok is várják a látogatókat.

A nagyszabású rendezvényen megismerkedhetsz a hazai Michelin-csillagos éttermek séfjeivel, így természetesen Széll Tamással és csapatával is, de például azt is megtudhatod, hogyan kell szakszerűen bontani a kardhalat.

A Gourmet workshopokra érdemes máris regisztrálni, hiszen a szakértőktől számtalan  mesterfogást leshetsz el. A részvételi lehetőség ugyanakkor limitált.

(Gourmet Fesztivál)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top