Gasztro

Hazai ízorgiák – ide kattints, ha gasztrofesztivált keresel!

Mindannyiunk örömére ezt is megértük – az idei év Magyarországon az ízekről, a színes-szagos gasztroélményekről szól. A vadonatúj Gasztroelmeny.hu-n megtalálható minden, ami egy felejthetetlen kalandozáshoz kell az ízek világába. És még az országhatárt sem kell hozzá átlépni!
Hazai ízorgiák – ide kattints, ha gasztrofesztivált keresel!

A Gasztroelmeny.hu oldalon közel ötszáz hazai gasztroeseményből válogathatunk. A praktikus és egyszerűen működő fesztiválkereső segítségével gyerekjáték megtalálni a legizgalmasabb programokat, akár városra, akár étel-italra, akár időpontra keresünk. A vadételfőző versenyen és a Jókai bableves napokon át a palacsintafesztiválon keresztül a villányi borozgatásig nagyon gazdag az elérhető események tárháza. A gasztrofesztiválokról néhány másodperc alatt minden fontos információt megtudhatunk: mikor, hol rendezik, van-e belépődíj, hány órakor nyit stb. A honlapon összegyűjtöttek számtalan szállásajánlatot is, a kis hétvégi háztól egészen a nagy szállodákig. A szállásajánlatokban közös, hogy a pihenés mellett gasztronómiai meglepetés is várja a leendő vendégeket.

Akár otthonosan mozogsz a konyhában, akár csupán élvezője vagy a gasztronómia csodáinak, a Gasztroelmeny.hu oldalon minden adott a hasznos és szórakoztató időtöltéshez. Bezselics Ildikó blogger üde írásai, számos recept, interjú, érdekesség, játék és ajánló tesz arról, hogy érdemes legyen az oldalt akár naponta felkeresni.

Hazai ízorgiák – ide kattints, ha gasztrofesztivált keresel!

A Gasztroelmeny.hu hiánypótló kezdeményezés a hazai netes palettán, nincs még egy olyan oldal, ahol ennyi gasztroesemény felhasználóbarát formában megtalálható. Megálmodója és létrehozója, a Magyar Turizmus Zrt. 2016-ban meghirdette a Gasztroélmények Évét. A kezdeményezéssel többek között azt szeretnék elérni, hogy mind a hazai, mind a külföldi “torkos” érdeklődők könnyen, gyorsan megtalálják az ízlésüknek, kedvüknek, pénztárcájuknak megfelelő lehetőséget, ha új ízekre vágynak.

Kattints IDE, és merülj el a gasztroélmények világában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top