Gasztro

Ez volt a menü a Titanicon

Ezeket kanalazták a különböző osztályok vendégei, mielőtt beütött a jéghegy.

Láthattuk Jack Dawsont az evőeszközökön stresszelni, de milyen fogások fogytak az álmok hajójának első, másod- és harmadosztályán?

Persze mondani sem kell, hogy a különbségek hatalmasak. A Titanic első osztályon utazó utasai falatozhattak rákot, majonézes lazacot, marylandi csirkét, marhanyelvet, válogathattak különleges sajttálról és persze még egy rakás fogás közül.

Ezeket a fogásokat szolgálták fel a Titanicon

A második osztályon sem volt rossz a helyzet. Reggelire járt friss gyümölcs, hal, grillezett kolbász, hajdinatortácska juharsziruppal, többféle tojás, tea és kávé is.  

Ezeket a fogásokat szolgálták fel a Titanicon
Vacsorára szintén többféle hús közül is válogathattak, volt például sült pulyka áfonyamártással és tavaszi bárányhús mentaszósszal. A köret lehetett rizs, sült krumpli, és desszertnek még fagyit is lehetett lakmározni.
Ezeket a fogásokat szolgálták fel a Titanicon

A Titanic harmadosztályán reggelire már csak zabkása, füstölt hering, kenyér és ham and eggs járt. A nem túl impozáns vacsora rizslevesből, kenyérből, főtt krumpliból, sült marhahúsból, puddingból és gyümölcsökből állt. 

Ezeket a fogásokat szolgálták fel a Titanicon

Forrás: BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top