Gasztro

Két szuper gyors vacsora tésztából

A tészta a leghálásabb alapanyag, ha gyors vacsorákról van szó. Érdemes tartani otthon egy-két tésztafélét, így hétköznapokon is pillanatok alatt összeállíthatunk egy isteni meleg vacsorát. Hoztunk két remek receptet, így ma már nem kell gondolkoznotok azon, hogy mi legyen a vacsora.

Chorizós-tejszínes sajtos tészta (gluténmentesen)

2 szuper gyors vacsora tésztából

Nagyon egyszerű és nagyon finom! Ezek az én kedvenc receptjeim, “egyszerűen finomat és persze gluténmentesen”. Ha ez a három dolog adott, abból már rossz nem sülhet ki… és így volt ez most is… nagyon finom lett, ami kisült.

A friss spenótnak sosem tudok ellenállni, de úgy kell bele csempészni az ételekbe, hogy itthon is elfogadják, hogy spenót készül. A chorizónak viszont óriási a népszerűsége nálunk, ezért úgy voltam vele, hogy egy nagyon mínuszost kompenzál egy nagyon pluszos, és így a végeredmény egész jó lesz!

Szerencsére lett is… megint született egy szűk félórás recept, ami mindenki kedvére való, ezért jó szívvel ajánlom mindenkinek! Kattints a gyors vacsora receptjéért!

 

Medvehagymapesztós spagetti

2 szuper gyors vacsora tésztából

Régen ettem tésztát, és elkezdett hiányozni, márpedig tavasszal egyből medvehagymapesztó is kívánkozott rá, mert azt is egy éve nem ettem legalább, és olyan gyorsan vége lesz a szezonnak.

És hogy miért került bele az avokádó? Hm, pislogott még egy fél a hűtőben, bár nem szokott megmaradni, de most valahogy megfeledkeztem róla. Úgyhogy gyorsan beleturmixoltam a pesztóba azt is, ettől csak még krémesebb lett, de nyugodtan ki lehet hagyni belőle, attól az még nagyon is finom lesz.

Valahol belefutottam egy pesztós tésztareceptbe, ahol gombát tálaltak mellé, és jó ötletnek tűnt, pláne, hogy gombát is régen ettem, így jól összejött a három kívánatos hozzávaló egy tányéron. Ízleni fog nektek is, ebben biztos vagyok! Kattints ide a receptért!

 

Még több gyors vacsora receptje az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top