Gasztro

Torkos csütörtök: több mint 300 étteremben ehetsz féláron

Február 11-én ismét Torkos Csütörtök napot rendeznek, amelyhez egyetlen hét alatt máris több mint 300 étterem csatlakozott.

A torkos csütörtök évről évre népszerűbb, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a február 11-i akción egyetlen hét alatt 300 étterem jelezte részvételi szándékát.

A 11. Torkos Csütörtökön idén is féláron választhatsz ételeket és alkoholmentes italokat az éttermek teljes kínálatából február 11-én. A kínálat természetesen teljes étlapra vonatkozik, külön erre az alkalomra készített szűkített menüsorral az akcióban részt venni nem lehet.

Torkos Csütörtök: több mint 300 étteremben ehetsz olcsóbban

A Torkos Csütörtök az új ízek megismerésén túl az étterembe járás népszerűsítésére létrehozott akció, így olyan szolgáltatók, amelyek kizárólag házhoz szállítással foglalkoznak, nem vehetnek részt benne. A helyben fogyasztás mellett kiszállítással is foglalkozó vendéglátóhelyek elvitelre vagy házhoz rendelésre adhatnak kedvezményt, de ez nem kötelező a számukra. A helyszínen fogyasztás esetén a Torkos Csütörtök napján természetesen jár a vendégeknek a féláron történő számlázás.

Fotó: Torkos Csütörtök

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top