Gasztro

Karácsonyi ajándékhajsza: ON

Minden évben elhatározom, hogy már november elején elkezdem a karácsonyi ajándékok beszerzését. Aztán valahogy október környékén felgyorsulnak a napok.

Már november eleje van, és én még a listát sem írtam meg. Mert persze kell listát írni, a spontán vásárlásnak nevezett kapkodást végleg kiiktattam az életemből. A napok ilyenkor már rekordsebességgel telnek, a munka-család- magánélet Bermuda-háromszögében evickélek, és igyekszem elkerülni, hogy végleg eltűntnek nyilvánítsanak. Főleg a barátnőim, akik igazán nem érdemlik meg, hogy az utolsó pillanatban összevadászott bóvlikkal ajándékozzam meg őket.

Karácsonyi ajándékhajsza: ON

A lista sajnos idén sem készült el, viszont egy szupermarketben bevásárlás közben véletlenül rátaláltam a tökéletes barátnőboldogító ajándékra! Kedvenc teám, a Pickwick új karácsonyi csomagjában három doboz finom tea és egy vidám, virágos porcelánbögre lapult. A bögrék ráadásul három különböző, igazán csajos színben kaphatók: a vörös, a bordó és a lila virágminták remekül illenek három különböző egyéniségű barátnőmhöz.

Az már csak hab a tortán, hogy további ajándékötletek után kutatva a neten ráakadtam a www.pickwickjatek.hu oldalra, ahol egy tervező játékban ugyanezekkel a mintákkal konyhai kiegészítőket lehet tervezni. Micsoda meglepetés lenne nyerni egy faliórát vagy egy kötényt, ami szuperül passzol az ajándékbögréhez! Terveztem vászontáskát piros virágokkal, amire a nevem kezdőbetűit is rátettem, egy terítőt, lila virágokkal és sárga körökkel, jövő héten pedig kipróbálom, milyen minta mutat a legjobban egy kötényen! Szuper karácsonyi ajándék lenne egy saját tervezésű kollekció. Hogy kinek? Csakis magamnak! J

Karácsonyi ajándékhajsza: ON

Bővebben a játékról: www.pickwickjatek.hu és a Pickwick Magyarország Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top